Yhteistyökumppaneille

Etsimme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita seuraaviin toimintamme osa-alueisiin ja keskustelemme mielellämme tarkemmin mahdollisesta yhteistyöstä.
Voitte ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@asuntoturva.fi tai puhelimella käyttäen numeroa 010 232 7307.

Huoneistoremontit ja -korjaukset

Etsimme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita toteuttamaan huoneistoremontteja ja -korjauksia. Olemme luotettava yhteistyökumppani ja tarjoamme säännöllisesti sekä pienempiä että suurempia urakoita.

Suurin osa urakoista sijoittuu pääkaupunkiseudulle, mutta tarjoamme niitä myös pääkaupunkiseudun kehyskunnissa sekä esimerkiksi Turussa, Tampereella ja Lahdessa.

Yrityksesi on hyvämaineinen ja täyttää Tilaajavastuun mukaiset velvoitteet sekä kykenee tarjoamaan järkeviä kokonaisratkaisuja urakoiden toteuttamiseen. Toivomme yritykselläsi olevan myös mahdollisuus tehdä sähkö- ja LVI-töitä tai vähintään mahdollisuus teettää näitä töitä toimivan alihankkijaverkoston avulla.

Etsimme myös pienempiin keikkaluontoisiin töihin kykeneviä ammattilaisia.

Huoneistosiivoukset

Etsimme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita toteuttamaan huoneistosiivouksia. Olemme luotettava yhteistyökumppani ja tarjoamme huoneistosiivouksia säännöllisesti.

Yrityksesi on hyvämaineinen ja pystyy suorittamaan huoneistosiivouksia myös nopealla aikataululla. 

Laskutustiedot

Meillä on mahdollisuus vastaanottaa laskuja sähköisesti ja toivommekin, että lähettäisitte laskunne verkkolaskuina. Verkkolaskutustietomme ovat alla.

Asuntoturva Oy
Verkkolaskutusosoite 003724510689
Operaattoritunnus 003708599126 (Liaison Technologies Oy)