Sijoittajille

Huomaathan, että näillä sivuilla olevien tietojen esittäminen ei ole tarjous osakkeiden merkitsemisestä tai ostamisesta. Rahastoon sijoittamisesta kiinnostunut taho voi olla yhteydessä rahaston hoitajaan tästä osiosta löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Rahaston hoitaja Asuntosalkku toimilupa Oy arvioi, soveltuuko tuote kyseiselle sijoittamisesta kiinnostuneelle taholle. Rahaston hoitaja huomioi mm. rahaston sen hetkisen saatavuuden ja mahdolliset muut tekijät päättäessään, tarjoaako se kyseiselle taholle mahdollisuutta sijoittaa rahastoon.

Asuntoturva Oy

Asuntoturvan salkunhoitotiimi on rakentanut asuntosijoitustuotteita vuodesta 2007 asti. Sama tiimi rakensi tuolloin Suomen ensimmäisen yksityisille sijoittajille suunnatun asuntorahastotuotteen. Salkunhoitotiimin hallinnoima asuntokokonaisuus on yhteensä yli 2000 asuntoa.

Tiimin tuottohistoria asuntoihin sijoittamisessa on todennäköisesti Suomen paras. Tällä sivulla kerromme tarkemmin Asuntoturva Oy -rahastostamme.

Avaintietoasiakirja [PDF]
Sijoittajan tietosuoja

Ajantasaiset Valtiovarainministeriön asetuksen 226/2014 mukaiset tiedot toimitetaan asiakkaalle pyynnöstä.

Mikäli olet kiinnostunut Asuntoturva Oy:öön sijoittamisesta tai olet jo sijoittaja, voit ottaa meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella.
Voit ottaa yhteyttä myös suoraan sähköpostilla käyttäen osoitetta toimisto@asuntoturva.fi.
Käytössämme on myös salattu sähköpostiyhteys, jota on mahdollista käyttää osoitteessa securemail.asuntoturva.fi sijaitsevan palvelumme kautta. Suosittelemme käyttämään salattua sähköpostia, jos lähetät liitetiedostoja tai muuten arkaluontoista materiaalia tai henkilötietoja.